Secretaria

Horari:

Dimecres de 19:30 h a 21:00h.

Secretàries: Olga Pardo i Carla Pablos.

 

AEiG Nostra Dona de la Salut

Passeig Nadal, 28

08980 Sant Feliu de Llobregat

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Quotes: 

- Es passarà una quota mensual de 28€. D’aquests, 5€ mensuals són destinats a pagar els campaments d’estiu. Des del mes d’octubre fins al juny inclosos. Això fa un total de 252€.

- Les famílies nombroses / monoparentals / amb discapacitat pagaran una quota mensual de 23€ d’octubre a juny. Això fa un total de 207€.

- Amb aquesta quota queden incloses totes les activitats del curs (sortides, excursions, material, etc.), així com l’assegurança i l'afiliació a MEG (Minyons Escoltes i Guies).

- Les camises no estan incloses dins la quota mensual. Es pagaran en una quota extraordinària a principi de curs. El primer foulard està inclòs, però si es perd cal pagar el nou.

Els campaments d’estiu i Setmana Santa es pagaran a banda de les quotes ordinàries. S’abonarà una paga i senyal corresponent al 50% del preu dels campaments en concepte de reserva de plaça un mes abans dels campaments, que no es retornarà en cap cas.

Roguem que NO retorneu les quotes. Si ho feu haureu de fer una transferència al CAU amb l'import corresponent i la comissió bancària del retorn.