BUTIFARRASOUND 2015

09 de maig de 2015

XIè ButiFarraSound, quin festival!

Un any més, i ja en van onze, hem celebrat a la Pl. Lluís Companys el ButiFarraSound, festival de músiques d'arreu del món.
Ha estat tot un èxit, la plaça era ben plena des de principis de la tarda amb l'animació infantil fins ben entrada la nit amb els concerts per als que aguanten més!

Nosaltres, els Caps i Quel·les del Cau, només podem agraïr aquesta bona acollida del festival per part de tothom. Primerament, gràcies a tots/es els/les que veu passar en algun moment del dia pel festival, sense un públic tan incondicional com vosaltres res seria possible. També agraïm moltíssim l'ajuda dels col·laboradors, especialment els comerços, que cada any fan que el Buti sigui possible, així com la predisposició de tots els grups per tocar a Sant Feliu.
I per últim, però no menys important, cal agraïr la feinada que fan els pares i mares del Cau que, voluntàriament, ens ajuden fent les butifarres i alguns torns de barra. Una gran ajuda!

Un cop ha passat, el millor que podem fer és recordar-ho i pensar en l'any que ve, que serà brutal. Us deixem aquí un recull de fotografies fetes durant tot l'acte, esperem que us agradin!

Els Caps.

Please login to comment
  • Sense comentaris